Adem en mindfulness dag - ‘Een reis in Zelfliefde’


Wanneer: vrijdag 13 maart 2020
 
Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur
Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 
Prijs: €95,-
Inclusief koffie, thee, versnaperingen en een vegetarische lunch

Aanmelden of meer informatie:
Stuur je aanmelding of vraag naar welkom@terraneacoach.nl 


Adem- en Mindfulness dag
Een reis in zelfliefde


Een heerlijke dag in aandacht voor jezelf. Een combinatie van zelfonderzoek, voelen en ervaren met behulp van mindfullness en Ademwerk. Deze dag wordt georganiseerd door Margot van Terranea, lichaamsgericht coach en mindfullness trainer, en Patricia van Kessel, gecertificeerd Ademcoach en bodyworker. 
 

Margot (links op de foto):

Mindfulness zie ik als een levenskunst die ik mijn hele leven aan het oefenen ben. Het gaat om de oordelen over jezelf en anderen leren herkennen , geduld en vertrouwen hebben,  en van hieruit loslaten van oordelen, van strijden en streven, van schuldgevoel e.d.. Het steeds bewuster worden van je gedachten en overtuigingen en langzaam aan nieuwe, zachtere, meer liefdevolle dingen tegen jezelf gaan zeggen en ook nog geloven. Een levenslang proces van steeds meer jezelf worden. Ikzelf ben ook op dit pad en gun iedereen een weg te vinden naar meer zelfliefde en acceptatie. Met deze dag zet je weer een stapje op je pad.
 

Patricia (rechts op de foto):

De Verbonden Ademhaling helpt je oude patronen, blokkades, angsten en pijn om te zetten in liefdevolle zachtheid voor jezelf. Echt ongelofelijk hoe snel de ADEM je bij je kern brengt en zorgt voor meer focus, ruimte, levensvreugde en vitaliteit . Hoe de ADEM mijn leven heeft veranderd vertel ik je graag live. Alleen praten na een trauma kalmeert het lichaam niet, je jas blijft strak om je lijf en het lichaam blijft vastzitten. Als bodyworker, ademcoach en trauma-ervaringsdeskundige helpt Patricia je jouw lichaam en gedachten weer zacht je maken.

 

In deze dag met Patricia en Margot maken we een reis vanuit deze kwaliteit… met zachtheid en mildheid kijken naar, en aanwezig zijn bij, wat er IS.

Je maakt contact met je lichaam, je overtuigingen en gedachten, je verlangens, je intentie. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een aantal bekrachtigingen waarmee je de ontwikkeling van je zelfliefde ondersteunt.

Voor ons is dit een levenslang pad, dat we met vallen en opstaan bewandelen. Graag delen wij onze kennis en ervaring, opgedaan in ons leven met jullie.