Cawen online trainingen


Wanneer: start elk jaar op 1 februari 

Tijd: van 10:00 tot 16:30 uur
Je bent welkom vanaf 09:30 uur

Bijdrage: €72,-

Informatie
Meer informatie over Carin Wennink en haar werk vind je op www.CarinWennink.nl


Cawen online trainingen
godinnen - bomen - heel-al


Van thuis uit aan de slag met de natuur en het universum als je leermeesters. Ontdek godinnen van eigen bodem en je creatieproces, ga mee met inheemse bomen en je eigen kwaliteiten of ontdek je plek in het universum.
 

 • NIEUW! Pas op de plaats
  In deze praktische training reis je tussen Aarde en Hemel en leer je over de natuurverschijnselen om je heen en voel je je weer deel van de Aarde en het Universum. Van je lichaam tot het heelal, van je achtertuin tot de Melkweg. Je onderdeel voelen van de natuur en je verbonden weten met het heelal.
  Deze training start elk jaar op 1 februari. Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie. 

   
 • Op stap met Moeder Aarde
  De natuur doet het je elk jaar voor: het proces van scheppen, groei, afbraak en nieuwe groei. Acht inheemse godinnen tonen je dit creatieproces van zaaien, verzorgen, oogsten en vieren. Je ontdekt hoe jij met jouw creatieprocessen omgaat en je leert hoe je deze vorm kunt geven.
  Deze training start elk jaar op 1 februari. Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

   
 • Op stap met de bomen
  Deze training leert je over de kenmerken en symboliek van acht inheemse bomen, waardoor geen boswandeling meer hetzelfde zal zijn. De bomen nodigen je uit hun kwaliteiten eens bij jezelf te onderzoeken. Je leert jezelf beter kennen met deze bijzondere gewone bomen als je gids.
  Deze training start elk jaar op 1 februari. Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

   
 • Goed om te weten:
  Er is ook een online workshop met het labyrint: 99 dagen Winter Labyrinspiratie Wandeling. Deze training duurt 100 dagen en start elk jaar op 2 november.

 

Online training: hoe werkt het?

Online workshops en trainingen bieden je de mogelijkheid om op je eigen tijd en in je eigen ruimte onderzoek te doen. Afhankelijk van de gekozen training ontvang je een syllabus, acht of negen modules en een slotbrief. Je ontvangt alle informatie (syllabus, artikelen, filmpjes, visualisaties, etc.) digitaal. Gedurende het jaar werk je je training uit o.a. aan de hand van binnen- en buitenopdrachten en/of bewuste wandelingen in je eigen omgeving. Je doet deze opdrachten voor jezelf, je hoeft dus geen huiswerk in te leveren.

Je ontvangt de eerste informatie (syllabus met achtergronden, handreikingen en suggesties) na ontvangst van je aanmelding en je betaling. De opdrachten en het bijbehorende materiaal voor de modules ontvang je ongeveer een week voor de afgesproken data.

Meer informatie over online trainingen vind je hier

 

Over Carin Wennink

"Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Ik inspireer het liefst zo dat jij jezelf kunt zien en laten zien voor wie je ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk wel eens als 'drempelhoeden'. De drempelhoedster steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Deze drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat. Als drempelhoedster zorg ik voor jou en de drempel zodat je je veilig in je eigen ritme kunt overgeven aan het proces.

Ik vertrouw erop dat de online trainingen je een veilige bedding bieden waarin je de natuur en je eigen natuur beter leert kennen."

Meer lezen over Carin en haar werk kan op www.CarinWennink.nl .