Rite of the womb


Wanneer: zaterdag 30 juni 2018

Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Je bent welkom vanaf 09:30 uur
 
Bijdrage: €97,-
Dit bedrag is inclusief koffie en thee, neem je lunch zelf mee

Groepsgrootte: maximaal 13 vrouwen  

Informatie
Meer informatie over deze workshop en Marjan 't Lam vind je op haar website: www.heel-zijn.nu


Rite of the womb

Op veler verzoek komt er weer een workshop van de rite of the womb. Deze dag is voor maximaal 13 vrouwen die meer bewust willen worden van wat ze voelen en waarnemen in hun lijf.


Tijdens deze dag neem ik je mee en laat je weer in contact komen met jouw baarmoeder. Jouw baarmoeder is niet alleen om kinderen te krijgen maar hier zit ook jouw creativiteit en jouw vrouwelijke kracht. Als kind heb je emoties van je ouders mee gekregen, welke zijn dit en waarin laat jij je nu door deze emoties beperken. Grenzen aangeven, vaker nee zeggen en leren om eerst goed voor jezelf te zorgen en dan voor de ander. Het klinkt allemaal zo cliché maar het valt af en toe niet mee om dit in je dagelijks leven toe te passen. Ik leer je die dag om een duidelijke keuze hierin voor jezelf te maken. Jouw ‘oude’ gedrag mag je transformeren naar je nieuwe gedrag met wie jij wilt zijn en hoe jij wilt leven. Als je in contact staat met jouw baarmoeder en dus met jezelf maakt het leven zoveel makkelijker.

Ook ga je kijken hoe jouw baarmoeder er nu uit ziet, ook al heb je door omstandigheden geen fysieke baarmoeder meer: in de energie is deze nog duidelijk aanwezig. Denk maar fantoompijn, het ledemaat is er niet meer, maar er is pijn of er zijn nog steeds prikkels.

Je gaat kiezen om te veranderen en om jouw baarmoeder weer tot een veilige plek te creëren want:

‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren

 De baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven’


En als kers op de taart ga ik einde van de dag de ‘rite’ aan jouw doorgeven: een ritueel van de Munay Ki voor heling van je vrouwelijke kwaliteiten. Je mag je bevrijden van het gevoel van schuld, schaamte en pijn zodat er weer vreugde en zelfvertrouwen door jou heen kan stromen.

Deze 13de inwijding komt uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’ en als je de rite eenmaal hebt ontvangen mag ook jij het weer doorgeven aan andere vrouwen.

Op deze manier wordt wereldwijd de vrouwenenergie geheeld en bekrachtigd.

 

Wil jij deelnemen aan deze dag stuur dan een mail naar info@heel-zijn.nu dan stuur ik je de overige informatie toe.

Voor meer informatie over de ‘rite of the womb’ kun je kijken op mijn website: www.heel-zijn.nu

 

Over Marjan 't Lam

Meer informatie over Marjan 't Lam (zie foto) vind je op haar website www.heel-zijn.nu