Jij in je element


Wanneer: vrijdagavond 15 juni 2018

Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur
 

Bijdrage: €27
Dit bedrag is inclusief koffie en thee. Neem zelf iets lekkers mee.
 
Informatie

Meer informatie over deze workshop en Irma kun je vinden op haar website www.Zen4U.nl .


In balans met de 5 elementen

Niet het hele universum, niet alleen de aarde, maar ook ons lichaam bestaat uit deze 5 krachten, de vijf seizoenen, herfst, winter, lente, zomer en nazomer. Daaraan verbonden zijn onze organen. Het omhoog reikende staat onder de hoede van het hart, wat de diepte zoekt wordt gedragen door de nieren, het verspreidende element, naar buiten treden is de lever en het samentrekkende, het naar binnen kerende door de longen. Het aarde element wordt beheerd door de milt.

Werken deze krachten goed met elkaar samen, dan voelen we ons in balans, is één van deze organen al jaren moe of oververhit, dan kunnen gemakkelijk energieproblemen en emotionele narigheid ontstaan. Door deze workshop te be-leven kom je weer in Balans.
 

Wat gaan we doen?

We maken kennis met de seizoenen en de bijbehorende organen door prachtige meditatie, we worden ons bewust van de werking van onze organen en de emotie, en de beleving die daarbij hoort. We bewegen zachte op schitterende muziek die je in vervoering zal brengen. (je hoeft dus niet te dansen ) .


Klankbegeleiding met klankmeester Jack Peters

Na meditatie van elk seizoen gaan we in beweging op de meest prachtige muziek die exact daarop inhaakt. Na elk element zinken we weer in een prachtige meditatie en gaan we door naar het volgende seizoen. De klanken tijdens de meditatie zullen je vanzelf in vervoering brengen en je uitnodigen om mee te gaan. De trillingen van de klankschalen gaan de diepte in.....


Over  Irma Soetekouw

"Mijn naam is Irma Soetekouw, ik werk vanuit hart en ziel en dat maakt dat je mensen gelukkig kunt maken. Door de jaren heen doe je een en ander om te leren. Je valt hier en daar en je staat weer op, ik leer nog dagelijks van de mensen aan wie ik lesgeef en van de mensen waarmee ik samen mag werken, dat is bijzonder waardevol. Ik geef les van mijn 17de levensjaar en hoop nog lang in deze mooie energie aanwezig te mogen zijn.

Verder heb ik een praktijk waarin ik de mens holistisch behandel met Psychologie , massage, natuurgeneeskunde, voeding volgens de 5 elementen TaiChi en QiGung lessen . Tevens volg ik een de opleiding als Associate Healing Tao instructor volgens Mantak Chia en hoop ik dit jaar mijn boekje Zen4kids uit te kunnen brengen. Kijk anders even op www.ZEN4U.nl."