Metamorfose massage


Wanneer: zaterdagmiddag 17 maart  2018

Tijd: van 13:00 tot 16:30 uur
De zaal is een half uur voor aanvang van de workshop geopend

Bijdrage: €45,-
Inclusief reader en koffie/thee

Zelf meenemen
badhanddoek en warme kousen

Groepsgrootte
Maximaal 10 deelnemers

Informatie
Meer informatie van en over Cora Hofsteede vind je op haar website www.ViaHanden.nl  


Metamorfose massage
 

Wat is metamorfosemassage?

Metamorfose betekent (gedaante-)verandering. De mooiste metamorfoses vind je in de natuur: de rups die verandert in een vlinder of de eikel die verandert in een grote eikenboom. De rups wordt wat hij als mogelijkheid al in zich heeft!

De metamorfosemassage brengt vastzittende energie in beweging. De aanwezige levenskracht komt vrij en de weg wordt gebaand voor ontplooiing van kwaliteiten, talent, groei en ontwikkeling. Ze ondersteunt en stimuleert het proces van verandering.
 

Een uitermate geschikte massage in dit jaar 2018:
2018 is het jaar van transformatie

 

Wanneer zou je deze workshop willen volgen?

Indicaties voor deze massage zijn dan ook periodes van verandering zoals de opeenvolging van levensfases ; zwangerschap,geboorte, ontwikkeling kindertijd,puberteit, uit huis gaan,verhuizing,trouwen,samen wonen,scheiding, sterven,rouw en het maken van belangrijke keuzes in je leven.

De massage is dan ook geschikt voor baby’s, kinderen, volwassenen, senioren, zwangeren, verstandelijk beperkten,dementerenden en ( terminaal) zieke mensen.
 

Geen voorkennis vereist:
iedereen met een goede, liefdevolle intentie kan de workshop volgen

 

Metamorfosemassage is laagdrempelig en eenvoudig

In de metamorfosemassage masseren we zacht het hoofd, de handen en de voeten. Deze corresponderen met het denken, doen en voortbeweging.

Het reflexgebied van de wervelkolomlijn op de voet,handen en het hoofd worden heel subtiel en zacht gemasseerd. Op deze lijn ligt een prenataal patroon. In de prenatale periode wordt je basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten, maar kunnen ook belemmeringen ontstaan. Oude blokkades,gedachtepatronen,emoties en opvattingen kunnen in beweging komen en verdwijnen. Het bijzondere van deze massage is dat er geen resultaat wordt nagejaagd.

 

Inhoud workshop:

  • theorie geschiedenis en ontstaan van de metamorfosemassage.
  • theorie uitleg prenatale patroon
  • indicaties
  • praktijk metamorfosemassage op voeten, handen en hoofd.

Je leert tijdens de workshop dat je met een liefdevolle aanraking – zonder oordeel en zonder verwachtingen – langs de reflexzones van de wervelkolom je je medemens in contact brengt met de mogelijkheden die in hunzelf aanwezig is.
 

Over Cora Hofsteede

Cora Hofsteede werkt o.a. als masseur, voetreflexplustherapeut en guasha therapeut. Cora is deze middag je workshopleider.
Meer informatie over haar vind je op de pagina partners en website www.viahanden.nl