Zhan Zhuang Qigong workshop


Wanneer: vrijdagochtend 24 mei 209

Tijd: van 08:00 tot 10:30 uur
Je bent vanaf een 15 min voor aanvang van de workshop welkom

Bijdrage: €75,-

Groepsgrootte:
maximaal 12 deelnemers

Informatie
Deze workshop Kan een kennismaking zijn voor de wekelijkse lessen
De workshop wordt buiten gegeven, neem passende kleding en schoeisel mee

Informatie
Tai chi en qigong activiteiten worden gegeven door
CenterSelf, school voor taiji quan en qigong
Meer informatie vind je op www.CenterSelf.nl of
neem contact op met Jack Peters (
jack@centerself.nl of 06-1296 1278)


Zhan Zhuang Qigong workshop

Zhan Zhuang is een Chinese term die letterlijk 'staan als een boom' betekent.

Deze qigong methode (zoals gedoceerd door Lam Kam Chuen) is een zeer krachtige methode die vreemd genoeg de minste beweging van alle qigong systemen in zich heeft. Maar dit mag je niet onderschatten. Zhan Zhuang laat je, zowel mentaal als fysiek, op het diepste niveau ontspannen maar ook de Qi (levensenergie) het krachtigst stromen.
 

Workshop Zhan Zhuang

Een workshop biedt je een goede gelegenheid om intensief kennis te maken met qigong.

Deze workshop omvat 3 opbouwende series van qigong oefeningen. De eerste serie zorgt ervoor dat de energie wordt geactiveerd en gestimuleerd. De tweede serie zorgt voor een sterkere doorstroming en het vergroten van je energie. De derde serie, Zhan Zhuang, vergroot je innerlijke kracht en zorgt voor een geestelijke balans.

Deze workshop biedt je voldoende kennis en ervaring om van alle voordelen die qigong je te bieden heeft, te kunnen genieten. De workshop duurt een halve dag, waarin de 3 qigong series aangeleerd worden, met de nadruk op de verschillende Zhan Zhuang posities.

Na de workshop is er de mogelijkheid om Zhan Zhuang training te blijven volgen op  woensdagochtend van 08:00 tot 09:00 uur.
 

Over Jack Peters & CenterSelf, school voor taijiquan en qigong

In 1999 begon Jack Peters met het beoefenen van tai chi. Het bleek bij hem te passen en hij volgde jaren lang les bij diverse leraren in Nederland. In 2010 reisde hij voor het eerst af naar China voor een tai chi opleiding op de School voor Martial Arts Long Tau Shan in Yangshuo. Een bewuste keuze om na ruim 10 jaar zijn persoonlijke tai chi ervaring te verdiepen en te perfectioneren. In 2013 was Jack wederom in China voor een maand intensieve één-op-één training.

Over zijn Chinese leermeester zegt Jack:
"Ik heb het geluk gehad te mogen leren van een tai chi meester (Master Rong Cheng) die tai chi vanuit zijn oorspronkelijke intentie uitdraagt. En toch bij zijn natuurlijke 'flow' te blijven."

Meer informatie over vind je op de website van CenterSelf, school voor tai chi en qigong: www.centerself.nl