Even voorstellen

Jack Peters & Carin Wennink heten je van harte welkom op de Schaapshoeve!

Als je op de Schaapshoeve komt, ontmoet je een van ons of ons allebei als je gastheer en gastvrouw.
Graag stellen we ons hier vast aan je voor.

Jack Peters is klankmeester en hij heeft zich gewijd aan het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Jack bespeelt o.a. Tibetaanse klankschalen, klankbuizen, Aziatische gongs, Native American fluit. Zelfs de piano op de Schaapshoeve is gestemd op 432Hz! Je kunt bij Jack terecht voor individuele klanksessies, klankconcerten en verschillende klankworkshops.

Daarnaast werkt Jack sinds 1999 met de oosterse energievormen qigong en tai chi chuan. Hij is daarvoor enkele malen naar China gereisd om uit eerste hand ervaring op te doen. Sinds 2006 geeft hij verschillende tai chi chuan en qigong lessen. Zijn tai chi school CenterSelf vindt op de Schaapshoeve een fijne werklokatie: in de Deel en in de tai chi tuin.
 

Carin Wennink omschrijft haar werk wel als 'drempelhoeden'. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. Deze drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat. Zowel in haar praktijk voor innerlijke reisbegeleiding als in haar werk met het labyrint zal Carin de functie van drempelhoedster graag voor je uitvoeren.

Sinds 1997 bewandelt Carin actief het pad van de natuur en de godin. Ze volgde o.a. training tot levenspriesteres en werkt graag met het Kleuren-Wijs gedachtengoed. In alles wat ze doet, houdt Carin graag kernwoorden als 'eenvoud', 'balans', 'verbinding' en 'met je voeten stevig op de aarde' als uitgangspunt.
 

Jack en Carin drijven samen de Schaapshoeve, zorgen voor de fijne sfeer en stellen het mooie aanbod activiteiten voor je samen. Jack is meestal je eerste aanspreekpunt. Hij regelt het dagelijkse reilen en zeilen van ontvangst en ontmoeten, van verhuur en samenwerking. Carin doet veel werk achter de schermen voor bijvoorbeeld de website en de nieuwbrief. Als een van de labyrinthoeders vind je haar ook vaak in en om het labyrint.


Meer informatie & contact

Je kunt Jack bereiken via jack@deschaapshoeve.nl of 06 12 96 12 78.
Meer informatie over Jack en zijn werk vind je op zijn website:

Je kunt Carin bereiken via carin@deschaapshoeve.nl of 06 11 58 72 04.
Meer informatie over Carin en haar werk vind je op haar website:

  • Labyrinspiratie, over Carin en haar werk met het labyrint 
  • Cawen, over Carin en haar werk als drempelhoedster