Visie

De Schaapshoeve is een plek waar mensen samen kunnen komen. Een ontmoeting van mensen die iets te delen hebben met mensen die iets willen ontvangen. In dit proces van ontmoeten en delen groeien we allemaal. Delen is groeien. We noemen de Schaapshoeve ook wel 'stiltrum'; een centrum waar de rust om je heen je ondersteunt de rijke wijze stilte in jezelf te vinden.

We leven in een tijd en maatschappij waarin opleidingen voornamelijk gebaseerd zijn op een materialistische en economische kijk op de wereld. Ook de dagelijkse gang van zaken in de wereld om ons heen, op het werk of in de media, richt zich op feiten en financiën, deadlines en targets.

De Schaapshoeve wil bijdragen aan de ontwikkeling van de gevoelskant van de mens, ruimte scheppen voor het hart, en de intuïtieve bron van wijsheid in ieder van ons op laten borrelen.

Ons uitgangspunt is dat indien een gezonde balans gecreëerd wordt tussen deze beide kanten - ratio en gevoel -, een evenwichtig en harmonieus samenspel ontstaat die een goede toekomst voor al het leven overal ondersteunt.

En die goede toekomst begint bij jou. Bij jouw ontwikkeling en welzijn.
Met de Schaapshoeve bieden we daar een veilige en aangename bedding voor.

Graag tot ziens op de Schaapshoeve!
Jack Peters & Carin Wennink