Welkom

Van harte welkom op de website van de Schaapshoeve!

De Schaapshoeve, stiltrum voor ontwikkeling en welzijn in Langenboom. Gelegen midden in de landerijen van het prachtige Brabantse landschap vind je bij de Schaapshoeve inspiratie, ontmoeting en rust.


Deelnemen aan activiteiten

Alle activiteiten die op de Schaapshoeve georganiseerd worden, staan in het teken van jouw ontwikkeling en welzijn. Je vindt in ons overzicht een breed aanbod van activiteiten, waar er vast een tussen zit die aansluit bij jouw ontwikkeling of die jou nieuwsgierig maakt iets nieuws te ontdekken.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. Een aangepast tarief is vaak mogelijk.

Werp een blik op het laatste nieuws of neus rond in de agenda of onze activiteitenlijsten om te zien wat er de komende tijd te beleven is.


Activiteiten aanbieden

De Schaapshoeve is een rustig gelegen centrum waar je midden in de natuur een mooie sfeer treft voor je activiteit. Er zijn verschillende ruimten die kunnen passen bij jouw activiteit: de Kring in de Deel is een unieke plek om samen te komen, er zijn coach- en behandelkamers, je kunt gebruik maken van de keuken, het labyrint of de levensboom. Als je dat wenst, denken we met je mee om deelnemers voor je activiteit te vinden.

Bekijk de foto's van de Schaapshoeve onder het menu 'Ruimten Huren' voor een eerste indruk. Graag leiden we je rond en stellen we je de Schaapshoeve aan je voor in een persoonlijke ontmoeting. Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Ruimten huren

Ook bedrijven, stichtingen of verenigingen ondersteunen we vanuit de Schaapshoeve graag in hun processen rondom groei en welzijn. Er zijn verschillende ruimten die kunnen passen bij je bijeenkomst: de Kring in de Deel is een unieke plek om samen te komen, er zijn coach- en behandelkamers, je kunt gebruik maken van de keuken, het labyrint of de levensboom.

Naast de ruimten die beschikbaar zijn, maken we graag een compleet aanbod. Jouw hei-sessie in combinatie met een tai chi of qigong oefening om te aarden en even los te komen van alles, een nieuw plan bekijken vanuit de creativiteit van het labyrint of een vergadering afgewisseld met een (stilte-) wandeling in het nabijgelegen bos.

Bekijk de foto's van de Schaapshoeve onder het menu 'Ruimten Huren' voor een eerste indruk. Graag leiden we je rond en stellen we je de Schaapshoeve aan je voor in een persoonlijke ontmoeting. Neem gerust contact met ons op om te overleggen wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Welkom!

Wees welkom om onze website te onderzoeken en te ontdekken. Je krijgt zo een eerste indruk van de Schaapshoeve. Het allerliefst laten we je de Schaapshoeve écht zien en voelen: voel je vrij een kop thee te komen drinken, een rondleiding te krijgen en persoonlijk met ons kennis te maken.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Hartelijke groet,
De Schaapshoeve
Jack Peters & Carin Wennink