Korte rondleiding

De Schaapshoeve: Brabantse gastvrijheid

De Schaapshoeve is gehuisvest in een oude boerderij in het Noordbrabantse Peellandschap. Het interieur is zo veel mogelijk passend gehouden bij de warme gastvrijheid van het Brabantse platteland. Een selecte keuze uit verschillende ruimten biedt je verschillende mogelijkheden.

 

De Deel

De grote zaal (de Deel) in het hoofdgebouw is geschikt voor grotere bijeenkomsten. De unieke Kring biedt de mogelijkheid om ook in deze ruime zaal in kleiner gezelschap prettig samen te komen.

In de Deel vind je verder de ruime keuken, die allerlei mogelijkheden biedt voor voorbereiding van cateringswensen. De keuken is volledig uitgerust met benodigdheden.

Uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de Deel vind je op de pagina De Deel.

 

De ontmoetingskamers

Aan de westkant van het gebouw liggen vier ruime kamers, waarvan er twee geschikt zijn voor persoonlijke ontmoetingen. De ruimten zijn geschikt voor behandelingen, coachingsgesprekken, voor een dag reflectie of het verder schrijven aan je boek.

Er zijn twee kamers beschikbaar als ontmoetingsruimte en/of coachingsruimte:

De twee andere kamers hebben hun eigen doel gekregen:

 

Tuinen & omgeving

In de omliggende tuinen van de Schaapshoeve valt van alles te ontdekken:

  • je vindt her en der bankjes en stoelen, een picknicktafel, een grote steigerhouten eettafel, vuurkorven (gebruik aub in overleg), grote zwerfkeien en in de tai chi tuin vind je een glazen tuinhuis;
  • er ligt een klassiek zevenpads Labyrint;
  • er is een Levensboom, een belangrijk symbool uit de joods-mystieke kabbalah aangelegd.

De tuinen achter de Schaapshoeve, voorbij het gele opslaghuisje en de bookaroo, is privé-terrein. We verzoeken je vriendelijk je wandeling aan de zijkanten en voorkant van de Schaapshoeve te genieten.

De Schaapshoeve ligt op de rand van het bos en de velden en dat nodigt zeker uit tot een wandeling: je pauze in een bijeenkomst, een frisse neus voor jezelf of voor een ‘wandelsessie’ met een cliënt.