Praktische informatie

De Deel

De grote zaal (de Deel) in het hoofdgebouw is geschikt voor grotere bijeenkomsten. De unieke Kring biedt de mogelijkheid om ook in deze ruime zaal in kleiner gezelschap prettig samen te komen.

In de Deel vind je de ruime keuken, die allerlei mogelijkheden biedt voor voorbereiding van cateringswensen. De keuken is volledig uitgerust met benodigdheden.

Kijk op pagina De Deel voor uitgebreide informatie.
 

De ontmoetingskamers

Aan de westkant van het gebouw liggen vier ruime kamers, waarvan er drie geschikt zijn voor persoonlijke ontmoetingen. De ruimten zijn geschikt voor behandelingen, coachingsgesprekken, voor een dag reflectie of het verder schrijven aan je boek.

Er zijn drie kamers beschikbaar als ontmoetingsruimte en/of coachingsruimte:

 • Eik van 1 tot 8 personen
  Linde van 1 tot 8 personen
 • Appel voor 1 tot 3 personen

De vierde kamer heeft zijn eigen doel: kamer Vlier is de klankkamer van CenterSelf, klankbeleving & resonantietherapie. Je kunt hier terecht voor persoonlijke klankhealing sessies. Zie voor meer informatie de website van CenterSelf.
 

Tuinen & omgeving

In de omliggende tuinen van de Schaapshoeve valt van alles te ontdekken:

 • in de wei naast de parkeerplaats vind je een steencirkel
 • er ligt een klassiek zevenpads labyrint
 • er is een levensboom
 • je vindt her en der bankjes en stoelen, een picknicktafel, een grote steigerhouten eettafel, vuurkorven (gebruik aub in overleg), grote zwerfkeien, een glazen tuinhuis.

De tuinen achter de Schaapshoeve, voorbij het gele opslaghuisje en het 'theehuisje', is privé-terrein. We verzoeken je vriendelijk je wandeling aan de zijkanten en voorkant van de Schaapshoeve te genieten.

De Schaapshoeve ligt op de rand van het bos en de velden en dat nodigt zeker uit tot een wandeling: je pauze in een bijeenkomst, een frisse neus voor jezelf of voor een ‘wandelsessie’ met een cliënt.

Kwaliteiten & beperkingen van de Schaapshoeve

 • Stilte en rust:
  De landelijke ligging garandeert stilte en rust. Je kan je zonder afleiding wijden aan je activiteiten. Een wandeling in de tuin of in de bossen naast de Schaapshoeve levert een verfrissend pauzemoment voor je cliënten of gasten.

   
 • Flexibiliteit:
  Verschillende soorten ruimten bieden de oplossing voor verschillende behoeften. Er zijn kamers geschikt voor behandelingen, één-op-één sessies en voor een kleinere groep, er is een grote ruimte geschikt voor grotere presentaties, er is een orangerie in de tai chi tuin. En onthoud zeker de bijzondere Kring in de Deel! Een ronde, licht verzonken bank waar op unieke wijze vergaderd of ontmoet kan worden. Er kan gekozen worden uit één van deze of een combinatie van deze ruimten.

   
 • Ondersteuning:
  Faciliteiten en diensten in de vorm van een volledig uitgeruste keuken, het verzorgen van cateringswensen, het verhuren van presentatie-apparatuur, een voorzitterservice en/of notulistenservice, het verhuren van massagetafels, de aanwezigheid van een gastheer of –vrouw. Waar je op mis grijpt, regelen we op verzoek graag voor je.

   
 • Verdiepingsmogelijkheden:
  Je kunt je bijeenkomst combineren met tai chi of qigong oefeningen, een meditatie, een labyrint wandeling, bezoek aan steencirkel of ontmoeting met de kabbalistische levensboom. Een moment om even helemaal los te komen van de activiteit en daarna weer met frisse blik verder te gaan.

   
 • De Schaapshoeve biedt geen overnachtingsmogelijkheden. Deze zijn uiteraard in de omgeving middels B&B's beschikbaar. Bekijk de informatie op onze pagina Overnachten.
 • Over de groepsgrootte
  Voor een meerdaagse intensieve workshop raden wij een groepsgrootte van maximaal 25 personen aan
  Voor een dagontmoeting in u-opstelling raden wij een groepsgrootte van maximaal 50 personen aan
  Voor een lezing raden wij een groepsgrootte van maximaal 50 personen aan
  Voor een concert kan gebruik gemaakt worden van het podium en een groepsgrootte van maximaal 50 personen

  Bij grotere groepen hangt het af van de activiteit of het binnen de Schaapshoeve te verspreiden is in bijvoorbeeld deelworkshops of deelactiviteiten. Graag denken we met je mee om een goede oplossing te creëeren.

Over de agenda op deze website

Op onze agenda vind je verschillende activiteiten die op de Schaapshoeve plaatsvinden. Dat zijn activiteiten waarvoor bezoekers van onze website zich kunnen aanmelden via onze workshopleiders of via onszelf. Er zijn echter ook activiteiten die niet op onze websiteagenda vermeld worden. De Schaapshoeve is dan gereserveerd voor bepaalde groepsactiviteiten die niet via ons openbaar aangeboden worden.

Dat wil zeggen dat een lege dag in de agenda helaas niet meteen betekent dat de Schaapshoeve dan ook te huur is. Neem even contact met ons op om te overleggen welke data beschikbaar zijn voor jouw activiteit. We kijken graag met je mee.