Karin Schlüter - EnergySoma Healing


Wanneer: nieuwe data volgen

Tijd: op afspraak tussen 9:30 en 17:00 uur
Je healing sessie met Karin duurt 45 minuten

Bijdrage: €35,-

Aanmelden en informatie
Aanmelden graag rechtstreeks bij Karin: info@avalon.co.nl

Meer informatie over Karin en haar werk vind je op haar website www.avalon.co.nl


EnergySoma Healing sesssie
met Karin Schlüter


Op deze zaterdagen ben je van harte welkom voor een persoonlijke EnergySoma healing sessie met Karin Schlüter Lonegren.

Hands-on healing, magnetiseren, energy healing, er zijn vele namen voor het benoemen van spiritual healing. Hoe het beestje ook genoemd wordt, het is en blijft energie-overdracht van mens tot mens (en dier) en van ongeziene wereld tot geziene wereld.

Al meer dan 18 jaar werkt Karin met haar helderziende gaven om mensen te ondersteunen op hun levenspad. Zij gebruikt healing stones, haar handen en ontvangt voor de cliënt ondersteunende beelden tijdens de sessie in de vorm van planten en kleuren. Deze natuur energieën/medicijn worden ook in de sessie ingezet. Over haar healing werk zegt Karin zelf:

"In mijn healing werk maak ik een verbinding met de natuur, en speciaal met het plantenrijk. Als ik begin met afstand- of directe healing wacht ik vol verwachting af welke plant zich aandient voor de cliënt. De plant die ik zie ondersteunt de cliënt in hun leven en helpt met het verwerken van de problemen die zij ervaren. Vaak moet ik na de healing nog even opzoeken waar de plant symbool voor staat en wat zijn energetische imprint is; heel vaak is die plant een echte match! De natuur werkt met de ziel, de ziel reikt uit naar de natuur. Ik ben een blije doorgever van deze energieën, verrast en met ontzag door de kracht van beiden."

 

EnergySoma Healing

Ik koester, kijk, zie je. Ik omarm en steun je.

Wanneer je echt gezien wordt in jouw totaliteit: je lichaam, je ziel, je energie en je spirit, je verleden en je Nu dan vindt er diepe healing plaats. Wanneer je dit ervaren hebt voel je je bevrijd en vrij te zijn in wie je bent. Het duurt maar een moment maar je zal je dit herinneren, je spirit en je hart zullen zich dit herinneren, je ‘gut’  zal zich dit herinneren en dan merk je dat de healing van het verleden en het Nu kan gaan beginnen. Het zit in jou…

 

Karin Schlüter

Ik ben geboren in 1954 in Nederland, ik heb 18 jaar in Glastonbury, UK, gewoond. In 1998 ben ik opgeleid door spiritueel leraar Patricia Macmanaway in Schotland in spiritual healing. Daarna heb ik nog vele trainingen en opleidingen gevolgd. Onder andere als massage therapeut, shamanistisch werker, en Deep Awake Wisdom Trainer. Sinds drie jaar woon en werk ik weer in Nederland. Ik gaf en geef regelmatig EnergySoma Healing sessies in de Schaapshoeve.

 

Informatie

Website: www.avalon.co.nl/energysoma-healing

Telefoon: 06 49 70 86 28

Email: karin@avalon.co.nl