Carin Wennink - Labyrinspiratie

Drempelhoedster

Carin Wennink bewandelt sinds 1997 actief het pad van de natuur en de godin. Ze volgde o.a. training tot levenspriesteres en Carin is dienstbaar aan de Grote MoederGodin in haar verschillende aspecten. Je ziet dit onder andere terug in de jaartrainingen die zij met labyrint geeft, waar de natuur en/of de godin een centrale rol spelen. In alles wat ze doet, houdt Carin graag kernwoorden als 'eenvoud', 'balans', 'verbinding' en 'met je voeten stevig op de aarde' als uitgangspunt.

Carin omschrijft haar werk wel als 'drempelhoeden'. De drempelhoedster is dienstbaar aan jou en steunt je in processen waar je iets ouds achter je laat en je de stap zet naar iets nieuws. De drempel mag verkend en onderzocht worden voordat je deze overgaat. Zowel in haar coachingspraktijk als in haar werk met het labyrint zal Carin de functie van drempelhoedster graag voor je uitvoeren.
 


Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt
 
Carin Wennink organiseert op de Schaapshoeve de labyrintactiviteiten. Samen met Jack kun je haar vinden in en om het labyrint. Carin's website www.labyrinspiratie.nl biedt je informatie over haar werk als labyrinthoedster en de activiteiten die ze met het labyrint organiseert.

 

Carin over het labyrint

"Dit bijzondere instrument heeft zich diep in mijn hart genesteld. Elke labyrintwandeling brengt een andere gewaarwording of nieuwe ervaring. Het is telkens weer verrassend anders. Ik gebruik het labyrint als weg naar mijn hart, als versterker van mijn intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En ik kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!

In het labyrint kan mijn geest verstillen en is er ruimte om mijn hart te horen. Want dat klopt!"

Via Carin kun je ook houten vingerlabyrintborden aanschaffen.


Meer informatie vind je op www.labyrinspiratie.nl
 


Cawen coaching
breng hoofd en hart in balans

 

Verbinding

Praten & Luisteren
Voelen & Denken
Inzicht & Actie

Hartsverbinding en eigen wijsheid
In je zijn en in je handelen
Je eigen krachtbron
Permantent verbinding maken


Ontmoeting

Het delen van mijn vraagstukken met iemand die oprecht liefdevol met mij in verbinding ging, bleek altijd te leiden tot nieuwe inzichten, inspiratie, kracht en moed.

Dat is wat ik jou bied.

Een ontmoeting vanuit een liefdevol hart, vanuit gelijkwaardigheid en vanuit verbinding. Een ontmoeting waar je ontdekkingen kunt doen die je leiden naar die plek in jezelf van waaruit je jezelf kunt inspireren, ondersteunen, kracht geven, inzicht brengen.


Hoeden

Balans
tussen boven en beneden
binnen en buiten
vanuit je hart
met je voeten op de aarde
vooruit

 

Meer informatie vind je op www.cawen.nl