Gabriela en Reint Gaastra-Levin: de Essenties van de Kruisiging

Wanneer: zondagmiddag 22 maart 2020 gaat niet door

Tijd: van 14:00 tot 16:30 uur
Je bent welkom vanaf 13:30 uur.

Bijdrage: €10,-

Informatie & aanmelden
Aanmelden kan rechtstreeks bij Gabriela en Reint: info@mariamagdalenaenjezus.nl

Meer informatie over hun werk vind je op https://mariamagdalenaenjezus.nl/


Maria Magdalena en Jezus:
DE ESSENTIES VAN DE KRUISIGING

Een nieuwe spirituele kijk op de kruisiging en opstanding die de mensheid heling brengt
door Gabriela en Reint Gaastra-Levin

 

Medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint hebben het boek ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ van hun gidsen Maria Magdalena en Jezus ontvangen. Dit nieuwe boek zet 2000 jaar aannames over de kruisiging en de opstanding op zijn kop. Het gehele gebeuren is veel betekenisvoller en liefdevoller dan we leerden. De nieuwe inzichten stellen mensen in staat om misvattingen weg te nemen en schuldgevoelens verbonden met de kruisiging te helen.

Veel vraagstukken komen aan de orde: Waarom is de kruisiging het belangrijkste ritueel ooit op Aarde? Waarom heeft Jezus zich laten kruisigen? Wat was de rol van zijn partner Maria Magdalena? Wat gebeurde er werkelijk tijdens de kruisweg? Aan het kruis? In het graf? En bij zijn opstanding? Hoe kon Jezus opstaan uit de dood? Wat is een lichtlichaam en hoe heeft Jezus dit kunnen creëren? En wat is de spirituele betekenis van het lichtlichaam voor de gehele mensheid? 

De reacties zijn enthousiast. Variërend van: ‘Nu weet ik eindelijk hoe het echt zit’, ‘Het beste boek dat ik ooit gelezen heb’, ‘Ik ben constant emotioneel als ik aan het lezen ben’, ‘Ik kan het niet achter elkaar door lezen’, ‘Het is te heftig, ik val van de ene verbazing in de andere’, ‘Het liefdesniveau in dit boek is oneindig hoog’ tot ‘Dit boek is een heling voor de gehele mensheid.’

 

Over Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Het Argentijns/Nederlandse medium en geneeskundige Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint Gaastra zetten samen de hedendaagse leer van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens in de wereld via hun ‘Maria Magdalena en Jezus Wereldschool’. Ook organiseren zij spirituele reizen.  

In 2002 publiceerden zij hun eerste boek met als titel ‘De Goddelijkheid van de mens Deel I – Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria’. Inmiddels hebben zij dertien boeken in samenwerking met de spirituele meesters geschreven, die zij uitgeven via hun eigen uitgeverij ‘Follow Your Heart Publishing’. 

In 2017 werd Gabriela door de lezers van het spiritueel magazine Paravisie gekozen tot ‘Medium van het Jaar’.