MaNiJa KlankConcert


Wanneer: zaterdagavond 29 februari 2020

Tijd: van 20.00u
Je bent welkom vanaf 19.30u

Bijdrage: wat jij wil doneren na het concert
 
Informatie

Neem zelf iets mee om comfortabel op en/of onder te ligggen of te zitten

Mocht de AANMELDKNOP NIET werken, stuur dan svp een mail aan jack@deschaapshoeve.nl  om je aan te melden,

 


KlankConcert


In dit intuitief gedreven concert komt een scala aan muziekinstrumenten voorbij die gestemd zijn in de zogenoemde 432Hz stemming.

A=432Hz is de stemming die van nature resoneert met de kosmische 432Hz trilling; het is de trilling van de aarde; het is de trilling van ons hart. Instrumenten die door inheemse volkeren gemaakt worden, zoals klankschalen of didgeridoos, worden op het oor gestemd en klinken in de A=432Hz frequentie.
 

Een keur aan 432Hz Instrumenten

Deze avond zul je genieten van harmonie, eenvoud en ook van stilte in de klanken. Het zal een ontmoeting van culturen zijn: van Tibetaanse klanken tot Native American Flute tot Indiase snaren. De sfeervole accoustiek van de Schaapshoeve draagt de klanken harmonieus door de ruimte.

Instrumenten die je tijdens dit concert kunt horen zijn zeer divers, maar het meest bijzondere, veel van de instrumenten zijn zelf gemaakt en dan kan je horen.

 

Over MaNiJa: Marcel Peters, Niels Oomen en Jack Peters

Deze avond is een samenwerking en ontmoeting in klank tusssen drie klankmuzikanten uit de regio; Marcel Peters (Mill), Niels Oomen (Mill) en Jack Peters (Langenboom).

Wat hebben deze drie muzikanten gemeen? Ze zijn alledrie gepassioneerd bezig met muziek, zijn alledrie geraakt door de 432Hz afgestemde muziek én willen dit graag met jou delen.