Birgitte Bosch: Hemelse Woorden


Wanneer: zaterdagmiddag
zaterdagmiddag 12 januari, zaterdag 9 februari, zaterdag 9 maart, zaterdag 6 april, zaterdag 11 mei, zaterdag 22 juni, zaterdag 20 juli, zaterdag 10 augustus 2019

Lente equinox lezing: zaterdagmiddag 23 maart 2019
Herfst equinox lezing: zaterdagmiddag 21 september 2019

Tijd: van 14:00 tot 17:00 uur
Je bent welkom vanaf 13:30 uur. Hou er rekening mee dat de lezing kan uitlopen.

Bijdrage: €25,-
Na de lezing wordt jouw persoonlijke bericht per e-mail aan je toegestuurd

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte voor de lezingen van Birgitte is 40 personen
Wil je zeker zijn van een plek, meld je dan bijtijds aan; de lezingen van Birgitte worden enthousiast ontvangen en de zaal is snel gevuld

Aanmelden
Inschrijven graag rechtstreeks bij info@hemelse-woorden.be of info@marahtara.be .  

Informatie
Meer informatie van en over Birgitte Bosch en haar lezingen vind je op www.hemelsewoorden.be.Hemelse Woorden
 
Birgitte M.P. Bosch channelt woorden van Ascended Masters en Ascended Lady Masters. Gewoonlijk zijn de Masters met z'n tweeën aanwezig: een Master geeft een persoonlijke boodschap aan elke aanwezige en de andere Master geeft een algemene boodschap. In de weken voorafgaand aan de lezing wordt duidelijk welke twee Masters zullen spreken.
 
De persoonlijke boodschappen worden opgenomen en wordt na de lezing per e-mail aan u verstuurd. Zo kunt u de boodschap op uw gemak nog eens naluisteren.

De algemene boodschap brengt informatie over energie en veranderingen op wereldwijd vlak. Het zijn woorden van steun, aanmoedinging en vooral van liefde.
 

Groepsgrootte
 
De maximale groepsgrootte voor de lezingen van Birgitte is 40 personen.

Wil je zeker zijn van een plek, meld je dan bijtijds aan. De lezingen van Birgitte worden enthousiast ontvangen en de zaal is snel gevuld.


Over Birgitte Bosch
 
Birgitte M.P. Bosch is geboren met het telepathisch contact met de Ascended Masters en groeide op met wie zij haar Hemelse Vrienden noemde, Jozef Van Arimathea en Heilige Clara. Birgitte was 25 jaar toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden, Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Ascended Masters met de vraag om zowel persoonlijke als algemene boodschappen door te geven. Voor Birgitte begon toen een boeiende reis in haar eigen leven door de verbondenheid met de wonderbaarlijke wereld van vele Hemelse Vrienden.
 
Na jarenlang in stilte te zijn opgeleid door the Ascended Masters begon Birgitte 10 jaar geleden met het doorgeven van persoonlijke boodschappen voor een ruimer publiek en de algemene boodschappen werden in 2005 gebundeld in het boek: “Hemelse Woorden”. Vanaf toen kwam Birgitte meer in openbaarheid en startte zij ook met het geven van lezingen.