Frank van den Dungen: De 4 elementen als de 4 windstreken van je innerlijk kompas


Wanneer:
-

 
Tijd: van 20:00 tot 22:00 uur
De zaal is open vanaf 19:30 uur
 
Bijdrage: €20,- per avond
Bij aanmelding voor beide lezingen: €30,- 
Inclusief geboortehoroscoop
 
Informatie:
Meer informatie over Frank van den Dungen vind je op website www.duvinci.nl


Vuur, Aarde, Lucht & Water
De 4 elementen als de 4 windstreken van je innerlijk kompas


Frank van den Dungen uit Heesch is geen astroloog. Maar hij studeerde wel ooit kosmologie en is goed thuis in de astrologie. Hij maakt u in een duo-sessie van twee avonden wegwijs in de betekenis van de vier klassieke elementen Vuur, Aarde, Lucht en Water.

De eerste avond zal hij ingaan op de oorsprong en de betekenis van de vier elementen in de astrologie. Ook hun rol in de ontwikkelingsgeschiedenis van de filosofie, de geneeskunde, de huidige natuurgeneeskunde en de psychologie komt daarbij aan de orde.

In de tweede avond zal hij met u samen dieper ingaan op de invloed die deze vier elementen kunnen hebben op uw eigen aanleg en wereldbeeld, zoals die tevoorschijn komen uit uw geboortehoroscoop. Vandaar de titel van deze duo-lezing, want de verhouding van de vier elementen in uw horoscoop kan bepalend zijn voor de wijze waarop u de wereld om u heen van nature kent, ervaart, bekijkt of beleeft.

Frank van den Dungen heeft een relativerende kijk op astrologie, maar is enthousiast over de mogelijkheden die een horoscoop biedt om uw zelfbeeld en uw wereldbeeld inzichtelijk én bespreekbaar te maken. 
 

Geboortehoroscoop

Als u bij uw inschrijving uw naam + geboorteplaats + geboortedatum + geboortetijd per mail meestuurt, zal er een persoonlijke uitdraai van uw geboortehoroscoop beschikbaar zijn. Dat wil zeggen een print met een tekening van uw geboortehoroscoop en een compact overzicht met de verhoudingen van o.a. de vier elementen in uw horoscoop.

Op deze tweede avond wordt stap-voor-stap uiteengezet hoe een geboortehoroscoop in elkaar zit. Dan kunt u aan de hand  van uw eigen horoscoop zelf zien, uit welke hoek de wind bij u van nature waait. En dan is het aan ú, hoe u daarop koerst in uw leven. 

Als u uw geboortetijd niet weet, kunt u die (ruim) van te voren opvragen bij de burgerlijke stand van de gemeente waaronder uw geboorteplaats nu valt.

 

Over Frank van den Dungen

Meer informatie over Frank van den Dungen: www.duvinci.nl