Aafke Douma & Rob Heiligers: Het mysterie van de Bosnische piramides


Wanneer: zaterdagmiddag 3 februari 2018
 
Tijd: van 13:30 tot 16:30 uur
Je bent welkom vanaf 13:00 uur
 
Bijdrage: €20,-

Meer informatie:
Meer informatie over Aafke en Rob en hun werk vind je op hun website


Het mysterie van de Bosnische piramides
 

Velen hebben er nog nooit van gehoord, anderen kennen de geruchten rond Bosnische piramides, sommigen zijn er in levende lijve naartoe geweest. Wij wilden het ook zelf ervaren en reisden eind september 2016 naar de Vallei van de Piramides nabij Sarajevo in Bosnië Herzegovina. Daar deden we 'mediamiek onderzoek', hierbij nauw ondersteund door ontdekker dr Sam Osmanagich. In 2017 verbleven we in juni/sept/okt. met drie groepen (max 18 per groep) in en om Visoko. In 2018 gaan we weer!

Mysterie

Waarom spreekt deze plek op de Balkan ons zo aan? Omdat het een tastbaar NATUURLIJKe locatie is waar zich momenteel mysterieuze en wonderlijke zaken afspelen.
Er staan meerdere piramides die hoger zijn dan die in Egypte! En die piramides blijken een 'energetisch actieve werking' te hebben: vitaliserend en bewustzijnsverruimend. Ondergrondse tunnels hebben helende kwaliteiten, en de lucht daar diep onder de grond is frisser dan op een bergtop!

Ook is het een unieke plek omdat wetenschappers en intuïtief ingestelde mensen (zoals wij) er naadloos samenwerken onder de noemer 'spirituele wetenschap'.
 

Lezing

We hebben een interactieve lezing gecreëerd met verhalen, foto’s, filmpjes, meditaties rond onze reis: HET MYSTERIE VAN DE BOSNISCHE PIRAMIDES. Dit met inspirerende instemming van dr Sam Osmanagich (de ontdekker van de piramides) en ‘hij himself’ uiteraard in een eervolle hoofdrol. De meditaties blijken ook een sterk helende werking te hebben.

Wij zijn zeer onder de indruk van wat zich in de Vallei van de Piramides allemaal afspeelt. Aafke heeft daar met haar mediamiek talent zeer heldere informatie doorgekregen, die we graag willen delen (zie ook het fragment hieronder). Onze motivatie is om middels ons verhaal bij te dragen aan ‘wereldbewustzijn’.

 

Over Aafke Douma & Rob Heiligers

"Wij zijn Aafke Douma en Rob Heiligers. Welkom! We zijn er voor iedereen die bewust en gezond wil floreren. Wanneer je vragen of klachten hebt rondom je fysieke en/of psychische gezondheid ben je van harte welkom in onze NATUURLIJK praktijk. We helpen je graag en goed om d.m.v. gerichte sessies de beste versie van jezelf te zijn. Mensen (van kinderen tot ouderen) ervaren onze heldere energetische benadering, zowel bij acute als langdurige klachten, als zeer effectief."

Meer informatie over Aafke en Rob en hun werk vind je op hun website.