Paul Vens & Herman Verheijen: Klank Concert

Wanneer: zaterdagavond 10 november 2018

Tijd: van 20:00 tot 21:30 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur.

Bijdrage: €20,-

Informatie
Informatie over Paul Vens vind je op www.paulvens.com.


Liederen en Klankschalen Concert
Paul Vens & Herman Verheijen
en Leonie Wintjes


Dit concert zal bijzonder sfeervol worden mede dankzij zangeres Leonie Wintjes de liederen voorzien van extra zang. Leonie zong eerder mee en kent de sferen en klanken in het repertoire van Paul  en Herman.
 

Timeless Love

Onlangs heeft Paul Vens met zijn groep een nieuw album uitgebracht. Het is een muzikale ode aan schrijver Arthur van Schendel 1874/1947. Het is zijn 16e album, opgenomen met medewerking van Herman Verheijen: fluit, Peter van den Bos: Viool, Nelleke Brzoskowski: zang. Daarover zegt Paul: "De verhalenverteller Arthur van Schendel (1874-1947) is vaker stilletjes aanwezig geweest in mijn werk als componist/schrijver. Hij is een erg inspirerende verteller. In zijn vroegere werk ziet hij de dingen van de aarde, de droom, de fantasie & spiritualiteit als een vanzelfsprekend geheel, waarin geen plaats is voor verklaringen of oordelen."
 

Over Paul Vens

Paul maakt schilderijen, schrijft boeken en maakt sinds kort radioprogramma's voor een Amerikaans en een Belgisch radiostation. Verder schreef hij fraaie verhalen over zijn verbinding met de natuur in het boekje "Kleine dieren in de Grote wereld".

Op de website van Paul kan je lezen over zijn werk, je kunt zijn schilderijen bekijken, en zijn muziek beluisteren en bestellen.
www.paulvens.com