Jack Peters: PUUR kank (ligconcert)

Wanneer: vrijdagavond 20 maart 2020
 
Tijd: 20.00u
Je bent welkom vanaf 19:30
 
Bijdrage: €20,-

Maximale groepsgrootte:
12 deelnemers

Meenemen:
Neem zelf iets mee om comfortabel op en/of onder te ligggen.

Informatie:
Meer informatie over Jack Peters vind je op zijn website www.CenterSelf.nl. Kijk onder het kopje 'klankbeleving'.


432Hz KlankConcert PUUR klank


Instrumenten

Met dit klankconcert maken we deze bewuste klankreis, begeleid door diverse instrumenten waaronder de Aziatische Gong (die alles chakra en planeet resonanties in zich heeft), BluePoint Steelharp (432Hz, natuurlijk!) en 432Hz klankbuizen en -schalen.

Deze 432Hz klanktrilling is zoals muziek en klank eigenlijk bedoeld zijn en resoneert op een diep niveau met je eigen lichaam in afstemming op de Aarde en het Universum.

 

‚ÄčOver Jack Peters

Jack Peters is je klankmeester op deze klankreis. Hij speelt zijn hele leven al op diverse muziekinstrumenten. De gitaar en piano zijn zijn oudste 'maatjes'. De laatste jaren heeft Jack zich toegelegd op het spelen met instrumenten die gestemd zijn in de zogenoemde A=432Hz stemming. Dit is de natuurlijke stemming van de aarde en het hart. De instrumenten waar Jack nu veel mee werkt, zijn Navite American flutes, Tibetaanse klankschalen, Aziatische gongs en stemvorken. Allemaal in 432Hz dus!

Je kunt bij Jack terecht voor klanksessies, klankconcerten en klankcreatie workshops.

Meer informatie over Jack en zijn werk als klankmeester kun je vinden op zijn website http://www.centerself.nl/. Kijk bij onderdeel 'klankbeleving'.