Wanneer: start in februari 2019, datums volgen nog

Data:

Tijd: van 10:00 tot 11:30 uur
Welkom vanaf 09:30 uur

Bijdrage: €395,-
Inclusief lesmateriaal, werkboek, koffie/thee en iets lekkers

Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers

Informatie
Meer informatie vind je bij Kathrin op www.vrouwinkracht.nl


Cursus LEEF!

Soms loop je vast in je leven of er gebeuren dingen waardoor je jezelf de vraag stelt:

“WAT NU?”

Zo ging het mezelf wel ca. 10 jaar lang. Steeds liep ik er tegenaan dat ik ontevreden was met mijn leven, mijn werk, mijn tijdsbesteding, mij contacten … eigenlijk op elk gebied van mijn leven. Ondanks dat ik wel van alles probeerde lukte het maar niet en ik begreep niet hoe dat kwam. Dat zorgde voor frustratie en onrust. Tot ik van een vriendin een tip kreeg die tot gevolg had dat ik deze cursus volgde. De cursus was voor mij niet genoeg en ik deed er gelijk nog de hele opleiding tot Specialist Eenzaamheid er achteraan, want ik wil dat ook jij de handvaten en tips krijgt om ook jouw leven weer in de banen te leiden zoals jij het graag wilt, dat jij je krachtig voelt en met nieuw zelfvertrouwen de volgende stap gaat zetten.

Misschien heb je geen idee wat je nu moet of kunt doen en voel de wanhoop nabij. Misschien heb je heel veel ideeën, weet je niet waar je moet beginnen en blokkeer je daardoor zodat je niets doet. Misschien heb je het gevoel er helemaal alleen voor te staan, nergens bij te horen en ben je bang om een eenzame oude dag tegemoet te gaan terwijl je diep van binnen het verlangen naar liefde, erkenning en verbinding voelt.
 

Wat je situatie ook is:

Als je op zoek bent naar een frisse wind in je leven, een nieuwe draai in je huidige situatie of je een stap vooruit wilt om je beter te voelen … dan biedt de cursus LEEF! de oplossing!
 

Is dit waar je naar verlangt:

 • Vrienden die jou begrijpen en die je vertrouwt.
 • Keuzes maken en beslissingen nemen, omdat je weet dat het de juiste is.
 • Je weet wat je wilt en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.
 • Je wilt je leven zelf in de hand nemen en bepalen en doen wat je zelf wilt.
 • Antwoorden op vragen zoals:
  • Wie ben ik?
  • Wat vind ik belangrijk?
  • Wat zijn mijn mogelijkheden?
  • Hoe is mijn leven nu en wat zou ik anders willen?
  • Hoe doe ik dat?

In de cursus LEEF! staat de ervaring voorop. Daarom gaan we naast de theorie vooral praktisch aan de slag. Zodoende ervaar je veel sneller succesmomenten en groeien je eigenwaarde, zelfvertrouwen, je innerlijke kracht en vooral de liefde voor jezelf.

Zaterdag 4 augustus a.s. gaan we van start.
 

Wil je meer informatie?

Klik op de link: https://vrouwinkracht.nl/leef/