Artikelen

Wereld Labyrint Dag


Wanneer: elke eerste zaterdag van mei
In 2018 is dat zaterdag 5 mei

Let op!
In 2018 doet de Schaapshoeve niet mee aan Wereld Labyrint Dag!

Tijd: van 12:00 tot 14:30 uur
Je bent welkom vanaf 11:30 uur.

Bijdrage: geen, deze activiteit wordt je gratis aangeboden
Jack en Carin delen graag hun passie voor labyrinten met je. Wees welkom!

Indien je dat wenst, kan je een vrijwillige bijdrage voor onderhoud van het labyrint doen. Een richtlijn zou €10,- kunnen zijn.

Informatie
Je kunt contact opnemen met Carin Wennink of met Jack Peters (06-1296 1278).


World Labyrinth Day
"Walk as One at 1"

Op de eerste zaterdag in mei wordt de World Labyrinth Day gevierd, waarbij de 'Walk as One at 1' centraal staat. In 2018 wordt de Wereld Labyrint Dag voor de tiende keer gehouden.

 

The Labyrinth Society

De Wereld Labyrint Dag is in het leven geroepen door The Labyrinth Society, een wereldwijde groep enthousiastelingen die hun passie voor het labyrint uitdragen. The Labyrinth Society is de drijvende kracht achter de World Wide Labyrinth Locator, een online database met gegevens van meer dan 4000 labyrinten verspreid over de hele wereld.

Als je wilt weten welke activiteiten in Nederland met het labyrint georganiseerd worden, kijk dan op de website van LabyrintWerk.
 

World Labyrinth Day (Wereld Labyrint Dag) & 'Walk as One at 1'

Wereld Labyrint Dag is een dag om iedereen te informeren en te enthousiasmeren over labyrinten. Er worden overal ter wereld verschillende evenementen georganiseerd. The Labyrinth Society vraagt deelnemende labyrinthoeders de 'Walk as One at 1' wandeling centraal te stellen, een wandeling om 13 uur lokale tijd.

Terwijl onze aarde haar draaiing in de ruimte maakt, ontstaat met deze tijdsplanning een wereldwijde golf van labyrint wandelingen. De uitnodiging van The Labyrinth Society is dat mensen die samen komen op dezelfde tijd, op dezelfde dag en met eenzelfde intentie van heling van de aarde, een grote verandering teweeg kunnen brengen.

De Schaapshoeve doet mee aan dit initiatief, en we nodigen je uit om ook te komen wandelen. Loop mee en voeg je helende intentie toe aan deze wereldwijde labyrintgolf!


Wat is er te doen op de Schaapshoeve op Wereld Labyrint Dag?

12:30u Samenkomst en korte introductie
13:00u Walk as One at 1


Over Carin Wennink en Jack Peters

Carin en Jack zijn je gidsen op deze dag. Na een (hernieuwde) kennismaking met het labyrint tijdens een reis naar Glastonbury, zijn Carin en Jack de drijvende kracht geweest achter het aanleggen van het labyrint op de Schaapshoeve.

Carin en Jack over het labyrint:
“Het labyrint is een bijzonder instrument. In de tijd die we er nu mee werken, blijkt elke wandeling een andere gewaarwording of nieuwe ervaring op te leveren. Het is telkens weer verrassend anders. Je kunt het labyrint gebruiken als weg naar je hart, als versterker van je intuïtie, als probleem-oplossend instrument. En je kan er ook mee lachen, spelen en blijven ontdekken!”

Meer lezen over Carin en Jack kan op de pagina van Het Schaapshoeve Team.